HR Adviseur

Home » HR Adviseur

Ben jij die enthousiaste allround HR Professional die zin heeft om aan de slag te gaan in een ambitieus HR-team binnen een dynamische kinderopvang organisatie? Lees dan snel verder!

 

Bedrijfsprofiel

Skidkinderopvang is de grootste aanbieder van kinderopvang in Noord-Drenthe. Verspreid over 34 locaties, biedt de organisatie kinderopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang aan. Samen met zo’n 300 collega’s geeft de organisatie vanuit haar kernwaarden (respect, plezier, samen en groeien) kinderen de ruimte, tijd en aandacht om uit te groeien tot de persoon die zij zijn. Vanuit het centraal bureau in Vries, draagt skidkinderopvang met ruim 30 collega’s de zorg voor planning, plaatsing, HR, ICT, gastouders, coaching, communicatie, kwaliteit, facilitaire en financiële zaken.

Binnen het HR-team is er ruimte ontstaan voor een gedreven en mensgerichte allround HR Adviseur.
Het betreft een parttime functie voor 24 uur per week en de standplaats is Vries.

 

Functieomschrijving

De functie van HR Adviseur binnen Skidkinderopvang is de ideale rol voor een parttime allround HR-professional die deel wil uitmaken van een ambitieus HR-team die zich tot doel heeft gesteld om de afdeling verder te ontwikkelen. De HR afdeling bij SKID werkt vanuit het Centraal Bureau in Vries en bestaat uit 2 HR adviseurs, 2 administratief HR medewerkers, een praktijkopleider, een functioneel applicatiebeheerder en de HR manager.

Je werkt als HR adviseur voor de Clustermanagers van de kinderopvang- en BSO-locaties en managers in het MT. Je adviseert en ondersteunt bij diverse HR-vraagstukken die zich op de locaties of binnen de organisatie voordoen. Daarnaast ontwikkel je HR-beleid en participeer je in projecten of geef je leiding aan projecten geïnitieerd door HR.

Naast allround advisering ga je ook met thema’s aan de slag die verdeeld zijn binnen de HR-afdeling. Het thema waar jij vol energie mee aan de slag kunt gaan is de medewerkersreis en meer specifiek met arbeidsmarktcommunicatie & onboarding. Deze thema’s kun je op jouw eigen wijze, passend bij de SKID-cultuur, verder uitdenken, uitwerken en tot concrete resultaten (bege)leiden.

Je werkt nauw samen met je collega HR adviseur, HR manager en de andere collega’s van de afdeling. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, ideeën en inbreng.

 

Functie-eisen

De HR adviseur die wij zoeken is enthousiast, gedreven en mensgericht. Je hebt allround HR-ervaring, kan gevraagd en ongevraagd advies geven en daar waar nodig tegengeluid laten horen.

Wat breng je mee?

 • HBO/Bachelor diploma (bijv. personeelsmanagement, HRM, MER of arbeidsrecht);
 • Enkele jaren relevante werkervaring binnen het HR-domein;
 • Ervaring of affiniteit met de medewerkersreis, arbeidsmarktcommunicatie & onboarding;
 • Uitstekende communicatieve eigenschappen (zowel mondeling als schriftelijk);
 • Je bent enthousiast over het HR-vak en draagt graag bij aan het optimaliseren van de arbeidsvoorwaarden binnen de organisatie en het vergroten van werkplezier;
 • Je bent accuraat, flexibel en proactief.

 

De opdrachtgever biedt

Wat biedt SKID?

Een veelzijdige HR-positie in een dynamische werkomgeving waar je van betekenis kunt zijn en een bijdrage kunt leveren aan de kinderopvang in Noord-Drenthe. Je komt terecht in een ondernemende, informele organisatie met fijne collega’s waar je talenten gezien worden en waar open, transparant en in vertrouwen met elkaar wordt samengewerkt. Er is ruimte voor eigen initiatief, ideeën en inbreng.

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris conform de CAO Kinderopvang, schaal 9 (max. € 4.635,00 bruto per maand, op fulltime basis).
 • Contract voor 24 uur, beginnend met een jaarcontract en met uitzicht op een vast dienstverband.
 • 144 uur wettelijk vakantieverlof en 66 uur bovenwettelijk vakantieverlof per jaar, op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week). Voor een parttime dienstverband zal het verlof naar rato worden berekend.
 • Een eindejaarsuitkering van 3%.
 • Een tegemoetkoming in de reiskosten van € 0,23 per km.
 • Mogelijkheid tot scholing om je te ondersteunen in je verdere ontwikkeling.

 

Sollicitatie

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel, dan nodigen SKID en Hunter Select je graag uit te reageren! Solliciteren door middel van het versturen van je cv en motivatie per e-mail naar Hunter Select t.a.v. Ruth Stapert, h.r.stapert@hunterselect.nl en/of Renée Nicolaï, r.l.nicolai@hunterselect.nl. Uiteraard is vertrouwelijke behandeling van je gegevens gewaarborgd. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Ruth Stapert of Renée Nicolaï, 050-3115882.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.