Teammanager HR (24 uur per week)

Home » Teammanager HR (24 uur per week)

Wij zoeken een

Teammanager HR (24 uur per week)

Een ideale rol voor een HR professional die leiding geeft aan en deel uit gaat maken van een ambitieus HR team die zich tot doel heeft gesteld de afdeling verder te ontwikkelen en het HR beleid binnen de organisatie  goed op de kaart te zetten, waarbij  de medewerker centraal staat. Samen met het team waar jij leiding aan mag geven, ben je toekomstgericht, innovatief en overzie je het grote geheel van de organisatie en weet je de behoefte van de kinderopvang branche te vertalen in HR strategie en beleid. Jouw stijl kenmerkt zich als proactief, stimulerend, motiverend en je werkt vanuit vertrouwen. Je weet de kwaliteiten van de HR collega’s te benutten of ze verder te coachen in het ontwikkelen daarvan. Je denkt vanuit mogelijkheden en kansen, en met jouw kennis en ervaring weet je deze goed te benutten. Je bent daadkrachtig en je volharding helpt ons verder binnen de organisatie. In het werk is de onlangs vastgestelde koers één van de leidraden van waaruit je werkt.

Je geeft leiding aan het HR team, stimuleert en faciliteert zodanig dat het team gezamenlijk verantwoordelijkheid neemt voor de ontwikkeling, uitvoering en controle van het HR-beleid.

HR gaat over het de hele medewerkersreis, van instroom tot uitstroom, van ARBO tot Werkgeluk en alles wat nodig is om de medewerker van waarde te laten zijn voor de organisatie en andersom. Naast leidinggeven aan het HR team in al zijn facetten, werk je zelf ook aan beleidsontwikkeling of projecten.

De HR afdeling bij SKID bestaat uit twee HR medewerkers, een functioneel applicatiebeheerder, een praktijkopleider en twee HR adviseurs. Vanuit HR ontwikkelen we het beleid, zorgen dat dit up-to-date is, geven advies en bieden ondersteuning aan het MT en de clustermanagers. Uiteraard kunnen medewerkers met vragen ook bij ons terecht.

Wij vragen van jou
  • HBO/Bachelor diploma, bijv. personeelsmanagement, HRM, MER, Psychologie of arbeidsrecht.
  • Enkele jaren ervaring als leidinggevende binnen het HR domein.
  • Je bezit sociale vaardigheden als luisteren, tact en overtuigingskracht. Vakinhoudelijke en organisatorische problemen weet je op te lossen en succes vier je met elkaar.
Wij bieden jou

Een veelzijdige baan in een dynamische werkomgeving, waar op HR gebied nog veel ontwikkeling nodig is. Een organisatie waar je talenten gezien worden en waar we open, transparant en in vertrouwen met elkaar werken. We bieden een jaarcontract (met uitzicht op onbepaalde tijd) voor 24 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang, schaal 10 (€ 3512 – € 4669 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).

Er is de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

Zoeken we jou?

Herken jij jezelf in deze functie en wil je je graag verder ontwikkelen in deze richting? Dan ontvangen we graag een recent cv en motivatie brief van jou. Deze kun je tot uiterlijk 17 september sturen naar vacature@skidkinderopvang.nl onder vermelding van “Teammanager HR”. De gesprekken zijn gepland op vrijdag 22 september. Mocht je nog vragen hebben over de functie en/of procedure dan kun je contact opnemen met Carolien de Jong (Manager HR a.i.) 06-22741875.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.