Vacature: Stagiaire

Home » Vacature: Stagiaire

Vacature Stagiaire

Wie zijn wij?
Stichting skidkinderopvang is een ambitieuze en professionele kinderopvangorganisatie in Noord-Drenthe. Wij bieden kinderdagopvang, peuter- en kleuteropvang, buitenschoolse opvang, gastouderopvang en tussenschoolse opvang in de gemeenten Aa & Hunze, Assen en Tynaarlo, altijd in nauwe samenwerking met het onderwijs. Onze locaties worden aangestuurd door zeven clustermanagers onder leiding van de manager Kinderopvang, gefaciliteerd door het centraal bureau in Vries.

Wij zijn een kinderopvangorganisatie die in het dagelijks werk streeft naar optimale dienstverlening. Onze medewerkers hebben passie voor hun vak: zij begeleiden kinderen vanuit hoofd, hart en handen en zijn zich bewust van de talenten van kinderen. Zij geven kinderen ruimte, tijd en aandacht om uit te groeien tot de persoon die zij zijn, in locaties die gekenmerkt worden door een huiselijke, warme en persoonlijke sfeer. Wij werken hierbij altijd vanuit de kernwaarden betrokkenheid, ondernemerschap, respect en welbevinden.

 Voor meerdere locaties zijn wij op zoek naar enthousiaste stagiaires die een opleiding volgen die kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker.

Onze locaties:

Eelderwolde                      Annen

Eelde                                Zuidlaren

Paterswolde                      Gieten

Vries                                  Assen

 

Informatie en aanmelding

Voor informatie en aanmelding betreffende een stageplek kun je contact opnemen met Anoek van Erk (praktijkopleider skidkinderopvang) door te bellen op 06-20376797 of te mailen naar: vacature@skidkinderopvang.nl o.v.v. stageplek.

Vermeld in je brief welke opleiding je volgt en in welk leerjaar je zit, welke periode je stage wilt lopen en welke locatie je voorkeur heeft.

 

We horen graag van je!

 

Solliciteer direct