Tarieven

Home » Voor ouders » Tarieven

Tarieven en kinderopvangtoeslag

De Wet kinderopvang regelt de kwaliteit en de financiering van de kinderopvang. Uitgangspunt voor de financiering is dat kinderopvang een zaak is van ouders én overheid. Ouders die werken of studeren en dit combineren met de zorg voor hun kinderen, krijgen kinderopvangtoeslag van de overheid. De hoogte van de toeslag is afhankelijk van het aantal kinderen in je gezin dat gebruik maakt van opvang, van je belastbaar inkomen en het aantal uren dat je werkt. De toeslag vraag je zelf aan bij de Belastingdienst. Wat je netto betaalt voor kinderopvang hangt dus af van de hoogte van de kinderopvangtoeslag die je ontvangt.

Op de tarievenlijst van skidkinderopvang vind je bruto tarieven. Dit zijn de bedragen zonder de vergoeding van de Belastingdienst.

Voor de tarieven van 2020 klik hier: Tarieven skidkinderopvang 2020

Voor de tarieven van 2021 klik hier: Tarieven skidkinderopvang 2021

Om te zien wat je werkelijk moet betalen bij skidkinderopvang, kun je onze rekentool invullen.

De toeslag kun je direct op de rekening van skidkinderopvang laten storten, zodat je alleen een factuur ontvangt voor de netto kosten. Als je dit wilt, stuur dan een mail naar info@skidkinderopvang.nl.

Wil je meer weten over onze tarieven of het aanvragen van de toeslag bij de Belastingdienst? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag: info@skidkinderopvang.nl