Buitenschoolse opvang (BSO)

Home » Buitenschoolse opvang (BSO)

Locaties

De BSO van skidkinderopvang biedt opvang aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Skidkinderopvang heeft opvanglocaties in Annen, Assen, Eelde, Eelderwolde (Ter Borch), Gasselternijveen, Gieten, Tynaarlo, Paterswolde, Vries en Zuidlaren (Westlaren en Schuilingsoord).

 

Openingstijden

Alle BSO’s kennen de volgende openingstijden:

  • op schooldagen vóór schooltijd (op aanvraag vanaf 07.00 uur);
  • op schooldagen na schooltijd tot 18.00 uur (op aanvraag tot 18.30 uur).

Tijdens vakanties en margedagen (= lesvrije dagen) geldt: wanneer je een overeenkomst mét vakantieopvang sluit, kan je kind tijdens deze dagen terecht van 07.00 tot 18.00 uur. In voorkomende gevallen bieden we opvang buiten deze tijden, tegen de daarvoor geldende tarieven.

 

BSO-tijd is vrije tijd

Op de BSO is ruimte en tijd voor de kinderen om individueel en/of in groepsverband hun tijd te besteden. Deelname aan activiteiten mág, maar hoeft niet. De opvang vindt plaats in huiselijke sfeer. Er zijn voldoende speel- en spelmogelijkheden, zowel binnen als buiten. Ook is het mogelijk dat kinderen hun huiswerk maken op de BSO. In de vakanties bieden we een speciaal activiteitenprogramma.

 

Even een kijkje nemen?

Uiteraard ben je van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen op een van onze BSO´s. Onze medewerkers maken graag tijd vrij om je rond te leiden. Om voldoende tijd voor je te hebben, is het belangrijk dat je hiervoor een afspraak maakt.