Vries – KDV ’t Kiekgat

Home » Kinderdagopvang » Locaties KDV » Vries – KDV ’t Kiekgat

Wij zijn

Het KDV ’t Kiekgat is gehuisvest in een gebouw met vier groepsruimtes, een grote centrale hal, een atelier en alles is gelijkvloers. Het gebouw staat op het terrein van Visio De Brink; een voorziening die opvang biedt aan mensen met een verstandelijke en/of visuele handicap. Op het terrein rijden nauwelijks auto’s (stapvoets). We mogen gebruik maken van de faciliteiten van Visio De Brink. Je kunt denken aan de kinderboerderij De Kiep, de speeltuin en het schelpenpad.

We beschikken over een enorme afgesloten tuin grenzend aan het kinderdagverblijf. Deze tuin is ingericht als doe- en ontdektuin. Kinderen kunnen naar hartenlust fietsen, kruipen, glijden en rennen.

 

Groepsinformatie

Kinderdagverblijf ’t Kiekgat bestaat uit de volgende verticale groepen: Nijntje, Dribbel, Olli en Bobbi (peutergroep). Naast kinderdagopvang is er bij ’t Kiekgat een peuterspeelgroep. De pedagogisch medewerksters van de verschillende groepen zijn goed op elkaar ingespeeld en werken als team. We bieden op KDV ’t Kiekgat flexibele opvang aan om tegemoet te komen aan de ouders die onregelmatig werken.

 

Contactgegevens