Disclaimer en Privacyverklaring

Home » Disclaimer en Privacyverklaring

Disclaimer

De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door skidkinderopvang. Deze website is met de grootst mogelijke zorg en aandacht samengesteld. Echter, skidkinderopvang is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie.

Aan de inhoud van deze website of de websites waarnaar verwezen wordt, kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie van deze website of de websites waarnaar wordt verwezen is onder voorbehoud van typ-, prijs- en programmeerfouten.

skidkinderopvang behoudt zich het recht voor de via de website aangeboden informatie met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de via deze website aangeboden informatie is gewijzigd. skidkinderopvang stelt het op prijs indien onjuistheden op de website worden gemeld bij communicatie@skidkinderopvang.nl

 

Privacyverklaring

De privacyverklaring van skidkinderopvang lees je hier: Privacyverklaring Skid