SkidActief vakanties

Home » Buitenschoolse opvang (BSO) » SkidActief vakanties

SkidActief Vakanties

Skidkinderopvang biedt in alle vakanties een uitgebreid SkidActief actitviteitenprogramma aan voor de BSO kinderen. In de vakanties werken verschillende BSO’s soms ook samen zodat ze een gevarieerd programma aan kunnen bieden. In de mei- en herfstvakantie organiseren wij de ‘De week van ….’. Deze week heeft elk jaar een ander thema gebaseerd op de ontwikkelgebieden van SkidActief.

SkidActief Zomerspectakel

In de zomervakantie wordt er een SkidActief Zomerspectakel georganiseerd. Het spektakel is op elke locatie anders. Het kan een verblijf op een externe locatie zijn of uit verschillende uitstapjes bestaan. in de zomervakantie gaan sommige locaties erop uit, bijvoorbeeld naar Breeland Recreatie in Annen, Scouting Vries of Scouting Zuidaren. Zij beschikken allemaal over een uitdagende buitenruimte, voldoende binnenruimte en goede voorzieningen.

Wij organiseren uiteraard voor de BSO-kinderen van alle leeftijden een uitdagende vakantie, of het nu op de eigen locatie, een externe locatie of door uitstapjes is. De BSO-medewerkers informeren je op tijd over de plannen en wanneer je je kinderen kunt aanmelden voor activiteiten. Het gaat dan ook over praktische zaken zoals wat geeft je mee, welke kleding heeft je kind nodig etc. Verder krijg je informatie over het vervoer tijdens het verblijf op een externe locatie en over het eventuele halen en/of brengen.