FCSKID

FCSKID

skidkinderopvang biedt in de mei- herfst- en zomervakanties activiteiten aan voor BSO-kinderen van 7 t/m 12 jaar, onder de naam FCSKID. In deze vakanties werken verschillende BSO’s samen zodat ze een gevarieerd programma aan kunnen bieden. In de herfstvakantie hebben we De week van… Deze week heeft elk jaar een ander thema, gebaseerd op SkidActief.

FCSKID doet vermoeden dat we alleen sport- en spelactiviteiten aanbieden, maar het aanbod van activiteiten omvat alle ontwikkelingsgebieden van SkidActief.

Zomerspektakel FCSKID

In de zomervakanties organiseert FCSKID een Zomerspektakel. Het spektakel is op elke locatie anders: het kan een verblijf op een externe locatie zijn of uit verschillende uitstapjes bestaan. In de zomervakantie gaan sommige locaties er op uit, bijvoorbeeld naar Breeland Recreatie in Annen, scouting Vries of scouting Zuidlaren. Zij beschikken allemaal over een uitdagende buitenruimte, voldoende binnenruimte en goede voorzieningen.

We organiseren uiteraard voor de BSO-kinderen van alle leeftijden een uitdagende vakantie, of het nu op de eigen locatie, een externe locatie of door uitstapjes is.

De BSO-medewerkers informeren je op tijd over de plannen en wanneer je je kinderen kunt aanmelden voor activiteiten. Het gaat dan ook over praktische zaken zoals wat geef je mee, welke kleding heeft je kind nodig etc. Verder krijg je informatie over het vervoer tijdens het verblijf op een externe locatie en of je je kind zelf brengt en haalt.