Zuidlaren – BSO Buiten-Spel

Home » Buitenschoolse opvang (BSO) » Locaties BSO » Zuidlaren – BSO Buiten-Spel

BSO Buiten-spel

BSO Buiten-Spel is speciaal voor oudere kinderen. Deze BSO is geopend op maandag, dinsdag en donderdag, en ook in de schoolvakanties. Op deze BSO-groep is veel aandacht voor bewegen en buitenspelen. De BSO is gehuisvest in de kantine van voetbalvereniging FC Zuidlaren. Wij beschikken boven over een prachtige, lichte, eigen ruimte en gebruiken daarnaast ook de kantine. Deze locatie biedt plaats aan 60 kinderen. Regelmatig wordt het team ondersteund door stagiaires van opleidingen Sport en Beweging. Op woensdag en vrijdag is de opvang op Drakensteijn.

BSO Drakensteijn

Westlaren is het deel van Zuidlaren dat ligt tussen de Berkenweg en de Schipborgerweg. Aan de Schipborgerweg werd in 2007 een ruim kindercentrum gebouwd, waarin kinderdagverblijf Liedekeijn en BSO Drakensteijn zijn gehuisvest. Het kindcentrum beschikt over een ruime buitenruimte en is gelegen in een groene omgeving.

BSO Drakensteijn 2

Op maandag, dinsdag en donderdag worden de jongere kinderen van CKC Stroomdal en GBS de Lichtkring opgevangen bij BSO Drakensteijn 2. We beschikken hier over een ruim eigen lokaal. Op woensdag, vrijdag en in de schoolvakanties is de opvang op BSO Drakensteijn.

Bijzonderheden

De afstand tussen enkele scholen en de BSO is te ver om te lopen. We beschikken over eigen personenbussen en een bakfiets, daarnaast worden er nog taxi’s ingezet om de kinderen veilig naar locaties te brengen. De kinderen van BSO Drakensteijn bezoeken één van de volgende scholen: De Zuid-Wester, De Schuthoek, Jonglaren, Het Stroomdal en De Lichtkring.

Contactgegevens

Drakensteijn 1
Schipborgerweg 2
9471 PN  Zuidlaren
tel. 050-4029182 (Drakensteijn 1) of 06-44978176 (Drakensteijn 2)  drakensteijn@skidkinderopvang.nl
LRK-nummer Drakensteijn 1: 511770777

BSO Buiten-spel
Randweg 3
9471 PN Zuidlaren
tel. 06-13480831
LRK-nummer Buiten-Spel: 205798032 buitenspel@skidkinderopvang.nl 

Drakensteijn 2
Larikslaan 2 (loc. GBS “De Lichtkring”)
9471 RM Zuidlaren
LRK-nummer Drakensteijn 2: 179026781

Clustermanager Els Emmens e.emmens@skidkinderopvang.nl
Plaatsingsmedewerker Sharon Niemeijer info@skidkinderopvang.nl