Westlaren- BSO Buiten-Spel

Home » Buitenschoolse opvang (BSO) » Locaties BSO » Westlaren- BSO Buiten-Spel

BSO Buiten-spel

De BSO is gehuisvest in de kantine van voetbalvereniging FC Zuidlaren. Wij beschikken boven over een prachtige, lichte, eigen ruimte en gebruiken daarnaast ook de kantine. Op deze BSO-groep hebben we veel aandacht voor bewegen en buitenspelen.

We vinden de mening van kinderen belangrijk. Via enquêtes en vergaderingen mogen ze meedenken over activiteiten, speelgoed, thema’s en ook over de regels.

 

Groepsinformatie

BSO Buiten-spel is speciaal voor oudere kinderen. De locatie biedt plaats aan 60 kinderen. Regelmatig ondersteunen stagiaires van opleidingen Sport en Beweging het team. De BSO is elke dag open; ook in de schoolvakanties. Op woensdag en vrijdag is de opvang op BSO Drakensteijn aan de Julianalaan.

 

Vervoer

De kinderen van BSO Buiten-spel gaan naar een van de volgende scholen: De Zuidwester, De Schuthoek, Jonglaren, Het Stroomdal en De Lichtkring. De afstand tussen enkele scholen en de BSO is te ver om te lopen. We beschikken over eigen personenbussen en een bakfiets en we zetten taxi’s in om de kinderen veilig naar de locatie te brengen. Ook fietsen we met oudere kinderen onder begeleiding naar de BSO.

 

Contactgegevens

BSO Buiten-spel
Randweg 3
9471 PN Zuidlaren
06 1348 0831
buitenspel@skidkinderopvang.nl 
LRK-nummer: 205798032

Clustermanager Els Emmens e.emmens@skidkinderopvang.nl