Eelderwolde – KDV Woelwaters I

Home » Kinderdagopvang » Locaties KDV » Eelderwolde – KDV Woelwaters I

Wij zijn

Ons kinderdagverblijf Woelwaters is gehuisvest in het MFA Borchkwartier in Eelderwolde. Samen met de openbare basischool Ter Borch, de sporthal  en BSO de Riethut zitten we onder 1 dak.

Een leuke, liefdevolle, veilige, vertrouwde en professionele kinderopvang in een inspirerende omgeving. Spelen, ontdekken, ontmoeten en ontwikkelen zijn onze kernwoorden. Onze locatie bestaat uit vier groepen; De Guppies, Eendjes, Vlinders en Woelmuizen. Op de Guppies en Eendjes groep vangen we kinderen op in de leeftijd van 0 tot 2,5 jaar oud en op de Vlinder vangen we kinderen op in de leeftijd van 2 tot 4 jaar oud. De woelmuizengroep is een juniorgroep voor kinderen van 3 tot 6 jaar. De Woelmuizengroep heeft een ruimte in onze BSO de Riethut. Daarnaast bieden we drie dagdelen per week de peuterspeelgroep aan op de Woelmuizengroep.

Groepen

Op alle groepen werken we met een vast team. Zo ziet uw kind dagelijks vaste gezichten op de groep. De pedagogische medewerkers zorgen voor een gezellige en uitdagende omgeving met veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van uw kind op lichamelijk, sociaal, emotioneel, motorisch en cognitief gebied.

De groepen hebben allemaal een eigen groepsruimte. De hoofdingang is gezamenlijk voor alle groepen, zo kunnen broertjes en/of zusjes samen papa of mama uitzwaaien bij de deur. De groepen hebben tijdens de breng –en haal momenten de deur naar de gezamenlijke gang open. Zo kunnen de kinderen zelf kiezen waar ze willen spelen of misschien nog even bij hun broertje of zusje blijven. De groepen hebben een gezamenlijk buitenplein grenzend aan de groepen. Het plein is uitdagend voor de verschillende leeftijden. Hier kunnen de kinderen samen spelen, ontdekken en ontmoeten. De Woelmuizen spelen op het plein van de bso en komen regelmatig buiten spelen met de kinderen van de Vlindergroep.

Er wordt op de groepen gewerkt met verschillende thema’s, waarbij er leuke en uitdagende activiteiten worden aangeboden. We zorgen ervoor dat de  activiteiten aansluiten bij de leeftijd en behoefte van uw kind. De dagelijkse activiteiten zijn gevarieerd en gericht op de verschillende ontwikkelingsgebieden. U kunt denken aan liedjes zingen, voorlezen, bewegen, puzzelen, knutselen met verschillende materialen en dit allemaal passend bij het thema.

Door het samen spelen in een groep met leeftijdsgenootjes leren kinderen van én met elkaar! Nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs om kennis te maken en zelf te ervaren hoe leuk het is op ons kinderdagverblijf!

Aanbod

Het kinderdagverblijf is 52 weken per jaar op maandag t/m vrijdag van 7:30 uur tot 18:00 uur geopend. Verlengde opvang vanaf 7.00 uur of tot 18.30 is on overleg mogelijk. Op nationale feestdagen zijn wij gesloten. Wenst u vervroegde of verlengde opvang vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Op maandag woensdag –en vrijdagochtend bieden we de peuterspeelgroep Woelmuizen aan van 8:15 uur tot 12:15 uur. De peuterspeelgroep is alleen geopend tijdens de schoolweken.

Contactgegevens

KDV Woelwaters
Borchsingel 41
9766 PP Eelderwolde
050 5218087 woelwaters@skidkinderopvang.nl
LRK – nummer: 126061130

Clustermanager: Hennie Klasens h.klasens@skidkinderopvang.nl
Plaatsingsmedewerker: Linda de Weerd info@skidkinderopvang.nl