Wij zijn

Sport BSO Groote Veen is gevestigd in de sporthal van Groote Veen in Eelde, gelegen naast de scholen; OBS de Veenvlinder en de Mariaschool. Voor deze BSO hanteren wij een minimum leeftijd van zeven jaar. Op de Sport BSO ligt de nadruk vooral op het samen sporten en spelen en samen plezier maken. We zijn altijd op zoek naar sport en spel die voor alle leeftijden en niveaus toegankelijk zijn maar die tegelijkertijd ook voldoende uitdagend zijn voor alle kinderen.

Activiteiten

Wij hebben dagelijks een sportief activiteiten programma. Deze proberen wij zo uitdagend mogelijk te maken. Met mooi weer wijken wij hier wel eens van af door naar het bos te gaan. Als de kinderen ideeën hebben proberen wij die zo veel mogelijk mee te nemen in onze planning.

Hoe ziet een middag op de sport BSO eruit:

  • 14.15 tot 15.00 uur de kinderen worden gehaald van school. Ze krijgen iets te drinken en gaan omkleden en kunnen vrij spelen in de zaal.
  • 15.00 tot 15.30 uur de kinderen gaan gezamenlijk eten en drinken op de vide.
  • 15.45 tot 17.15 uur (na het omkleden) een gerichte sportactiviteit in de zaal. Soms gaan we ook naar de buitenruimte ( schoolplein Groote Veen) van BSO het Klokhuis welke naast de Sporthal ligt.

Contactgegevens

Boomgaard 7
9761 TM Eelde
Tel: 06 25068990 bso.grooteveen@skidkinderopvang.nl
LRKP – nummer: 134645650

Clustermanager Regiena Pruntel  r.pruntel@skidkinderopvang.nl

Plaatsingsmedewerker Linda de Weerd info@skidkinderopvang.nl