Eelderwolde – BSO Riethut

Home » Buitenschoolse opvang (BSO) » Locaties BSO » Eelderwolde – BSO Riethut

Wij zijn

Buitenschoolse opvang  Riethut gevestigd in de multifunctionele accommodatie Borchkwartier, in de jonge wijk Ter Borch, nabij de wijken Piccardthof en Corpus den Hoorn-Zuid, op de grens van Eelderwolde en Groningen.

Er zijn drie ruime groepsruimtes, ingericht voor verschillende leeftijden en activiteiten. Zo is er een theaterhoek en een grote crearuimte.

Er wordt nauw samengewerkt met de BSO de Kameleon die is gehuisvest in het naastgelegen kindcentrum. Zowel de Riethut als de Kameleon zijn lid van Oerrr, dit is de jeugdafdeling van Natuurmonumenten.
Natuurmonumenten is gevestigd in de boerderij aan de Madijk 1. Regelmatig bezoeken wij de boerderij van Natuurmonumenten in de Onlanden, om heerlijk buiten in de natuur te kunnen spelen.

 

Activiteiten

Er worden veel activiteiten georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn: fotografie, restaurantproject en buitenactiviteiten zoals een speurtocht of spelletjes bij de Hoornse Plas. Tijdens de schoolvakanties maken wij regelmatig uitstapjes. Kinderen zijn vrij om aan activiteiten mee te doen.

 

Sport-BSO

BSO Riethut heeft de beschikking over een sporthal en een speellokaal. Op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag is er voor kinderen van 7 jaar en ouder de mogelijkheid om deel te nemen aan de sport-BSO. Hier staat plezier in bewegen centraal.

 

Contactgegevens

Borchsingel 41
9766 PP Eelderwolde
Tel: 050-5218085  bso.riethut@skidkinderopvang.nl
LRKP – nummer: 534595182

Clustermanager: Hennie Klasens h.klasens@skidkinderopvang.nl
Plaatsingsmedewerker: Linda de Weerd info@skidkinderopvang.nl