Eelderwolde – BSO Riethut

Home » Buitenschoolse opvang (BSO) » Locaties BSO » Eelderwolde – BSO Riethut

Wij zijn

Buitenschoolse opvang Riethut vind je in de multifunctionele accommodatie Borchkwartier in Eelderwolde. De MFC staat in de jonge wijk Ter Borch, nabij de wijken Piccardthof en Corpus den Hoorn-Zuid, op de grens van Eelderwolde en Groningen.

Er zijn drie ruime groepsruimtes, ingericht voor verschillende leeftijden en activiteiten. Zo is er een theaterhoek en een grote crearuimte.

We werken nauw samen met BSO de Kameleon die is gehuisvest in het naastgelegen kindcentrum. Zowel de Riethut als de Kameleon zijn lid van Oerrr, de jeugdafdeling van Natuurmonumenten. Regelmatig bezoeken wij de boerderij van Natuurmonumenten aan de Madijk 1, in de Onlanden, om heerlijk buiten in de natuur te spelen.

 

Activiteiten

We organiseren veel activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn: fotografie, restaurantproject en buitenactiviteiten zoals een speurtocht of spelletjes bij de Hoornse Plas. Tijdens de schoolvakanties maken wij regelmatig uitstapjes. Kinderen zijn vrij om aan activiteiten mee te doen.

 

Sport-BSO

BSO Riethut heeft de beschikking over een sporthal en een speellokaal. Op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag kunnen kinderen van 7 jaar en ouder deelnemen aan de sport-BSO. Hier staat plezier in bewegen centraal.

 

Contactgegevens

BSO de Riethut
Borchsingel 41
9766 PP Eelderwolde
050 5218 085
bso.riethut@skidkinderopvang.nl
LRK-nummer: 534595182

Clustermanager: Hennie Klasens h.klasens@skidkinderopvang.nl