Vries – Peuterplusgroep Holtenhoek

Home » Peuterspeelgroep » Locaties Peuterspeelgroepen » Vries – Peuterplusgroep Holtenhoek

Wij zijn

Op een fijne plek lekker spelen met andere peuters van 2,5 tot 4 jaar. Op de peuterspeelgroep maakt je kind kennis met zingen, voorlezen, bewegen en knutselen met verschillende materialen en spelen met water en zand. Ook leert je kind spelen en delen met andere peuters in de groep. Peuterspeelgroep Holtenhoek biedt peuters een speelse voorbereiding op de activiteiten die op de basisschool van ze worden gevraagd.

Op dinsdag- en donderdagochtend van 8.30 tot 12.30 uur kunnen peuters vanaf 2,5 jaar in Vries terecht op de Holtenhoek. In het gebouw van CBS De Holtenhoek is een lokaal voor hen ingericht waar ze samen met de vierjarige kleuters een activiteitenaanbod op maat krijgen. Dit aanbod wordt verzorgd door een leerkracht van CBS De Holtenhoek in samenwerking met een pedagogisch medewerker van skidkinderopvang. In de peuterplusgroep Holtenhoek is aandacht voor alle ontwikkelingsgebieden van peuters en kleuters. Spelenderwijs bereiden we de peuters zo voor op de basisschool. In de peuterplusgroep leren kinderen van én met elkaar! De peuterplusgroep is 40 weken per jaar open en is gesloten tijdens margedagen van CBS De Holtenhoek, schoolvakanties en officiële feestdagen.

Tarieven

De eigen bijdrage is inkomensafhankelijk voor zowel de  gesubsidieerde plaatsen als de plaatsen onder de wet kinderopvang. Tweeverdieners of werkende alleenstaande ouders kunnen gebruik maken van de kinderopvangtoeslag. Niet-werkende ouders of alleenverdieners kunnen gebruik maken van de subsidieregeling van de gemeente Tynaarlo. U betaalt per ochtend 4 uur.

Contactgegevens

PSG De Holtenhoek
Holtenweg 5
9481 CN Vries
0592 541 644
LRK nummer: 174359329

Dependance van ’t Kiekgat, Veenweg 22, 9481 TJ Vries. Telefoon 0592 544 254, e-mail kiekgat@skidkinderopvang.nl

Clustermanager: Rianne Hospers r.hospers@skidkinderopvang.nl