Vries – Peuterplusgroep Holtenhoek

Home » Peuterspeelgroep » Locaties Peuterspeelgroepen » Vries – Peuterplusgroep Holtenhoek

Wij zijn

Op een fijne plek lekker spelen met andere peuters van 2 tot 4 jaar. Op de peuterplusgroep maakt je kind kennis met zingen, voorlezen, bewegen en knutselen met verschillende materialen en spelen met water en zand. Ook leert je kind spelen en delen met andere peuters in de groep. Peuterplusgroep Holtenhoek biedt peuters een speelse voorbereiding op de activiteiten die op de basisschool van ze worden gevraagd.

Op dinsdag- en donderdagochtend van 8.30 tot 12.30 uur kunnen peuters vanaf 2 jaar in Vries terecht op de peuterplusgroep Holtenhoek. De naam ‘PSG De Holtenhoek’ is ontstaan vanwege de nauwe samenwerking met CBS De Holtenhoek. In de peuterplusgroep Holtenhoek is aandacht voor alle ontwikkelingsgebieden van peuters en kleuters. Spelenderwijs bereiden we de peuters zo voor op de basisschool. In de peuterplusgroep leren kinderen van én met elkaar! De peuterplusgroep is 40 weken per jaar open en is gesloten tijdens margedagen van CBS De Holtenhoek, schoolvakanties en officiële feestdagen.

Tarieven

De eigen bijdrage is inkomensafhankelijk voor zowel de  gesubsidieerde plaatsen als de plaatsen onder de wet kinderopvang. Tweeverdieners of werkende alleenstaande ouders kunnen gebruik maken van de kinderopvangtoeslag. Niet-werkende ouders of alleenverdieners kunnen gebruik maken van de subsidieregeling van de gemeente Tynaarlo. U betaalt per ochtend 4 uur.

Contactgegevens

PSG De Holtenhoek
Veenweg 22
9481 TJ Vries
0592 544 254
kiekgat@skidkinderopvang.nl
LRK nummer: 197417966

Clustermanager: Rianne Hospers r.hospers@skidkinderopvang.nl