Zuidlaren – KDV ’t Hobbelpaard

Home » Kinderdagopvang » Locaties KDV » Zuidlaren – KDV ’t Hobbelpaard

Wij zijn

Op KDV ’t Hobbelpaard krijgen kinderen de mogelijkheid om sociale ervaringen en vaardigheden op te doen, zoals vriendschappen opbouwen, samen spelen en delen, rekening houden met anderen en kennismaken met verschillende waarden en  normen. Voorlezen, liedjes zingen, vertellen wat je op je brood wilt, spelletjes doen en met elkaar spelen: al deze activiteiten bevorderen de taalontwikkeling. Buiten leren de kinderen van de natuur, in liedjes de dagen van de week, knutselthema’s maken kinderen bewust van de seizoenen of feestdagen en door spelletjes te doen leren ze tellen.

Onze locatie

We hebben een sfeervol en karakteristiek gebouw met een huiselijke sfeer. De opvang in Zuidlaren (zuid) is ondergebracht in “De Schoel”. Dit is het voormalige dorpshuis – en daarvoor de lagere school – van de wijk Schuilingsoord. Er zijn veel uitdagingen voor kinderen te vinden, zowel binnen als buiten. We hebben bijvoorbeeld een zeer groot en uitdagend buitenterrein tot onze beschikking. De royale tuin is volledig omheind, de kinderen kunnen er dus veilig naar hartenlust buiten spelen! En last but not least: we hebben een enthousiast team.

Kinderdagverblijf ’t Hobbelpaard bestaat uit de volgende verticale groepen: Bolle Beren, Coole Kikkers, Kakelende Kippen en de Rollende Rupsen!

Contactgegevens

KDV ’t Hobbelpaard
Hogeweg 30
9472 PB Zuidlaren
tel. 050-4096186  hobbelpaard@skidkinderopvang.nl
LRK-nummer: 872998459

Clustermanager: Saskia Knigge s.knigge@skidkinderopvang.nl
Plaatsingsmedewerker: Monique van der Veen: info@skidkinderopvang.nl