Gasselternijveen – BSO De Kajuit

Home » Buitenschoolse opvang (BSO) » Locaties BSO » Gasselternijveen – BSO De Kajuit

Wij zijn

BSO-tijd is vrije tijd, vinden wij bij skidkinderopvang. Dagelijks kunnen de kinderen op De Kajuit kiezen uit vele activiteiten, zoals sport & spel, theater, koken, creativiteit, dans of iets met dieren. De kinderen kiezen zelf voor een actieve of juist ontspannende bezigheid. Het is niet verplicht om een activiteit te kiezen. Als een kind liever zelf wil spelen of even lekker wil chillen met een boekje in een hoekje, dan is dat helemaal goed. De kinderen van De Kajuit kunnen bovendien heerlijk buiten ravotten op het grote speelplein.

In één gebouw met kinderopvang De Berenboot

In Gasselternijveen beschikt BSO De Kajuit over één groep van maximaal 20 kinderen. De Kajuit biedt de mogelijkheid voor flexibele opvang en zit samen met KDV de Berenboot in een pand. De BSO heeft samen met het kinderdagverblijf een plek in MFC De Spil.

Klein team

We zijn een klein team en dat biedt, naast korte lijnen, veel duidelijkheid. We kunnen snel afspraken maken omdat er weinig mensen geïnformeerd hoeven te worden. De pedagogisch medewerkers van De Kajuit werken ook op het kinderdagverblijf. Kinderen die doorstromen van het KDV naar de BSO zien daarom altijd bekende gezichten. Heerlijk voor de kinderen, zo zijn onze ervaringen.

Contactgegevens

BSO De Kajuit
MFC “De Spil”
Ceresstraat 4
9514 CA  Gasselternijveen
06 1264 6736
kajuit@skidkinderopvang.nl
LRK-nummer: 847706515

Clustermanager: Anneke Smit a.smit@skidkinderopvang.nl