Gasselternijveen – BSO De Kajuit

Home » Buitenschoolse opvang (BSO) » Locaties BSO » Gasselternijveen – BSO De Kajuit

Wij zijn

BSO-tijd is vrije tijd, vinden wij bij skidkinderopvang. Dagelijks mogen de kinderen op De Kajuit kiezen uit vele activiteiten, zoals sport & spel, theater, koken, creativiteit, dans of met dieren. De kinderen kiezen zelf voor een actieve of juist ontspannende bezigheid. Het is niet verplicht om een activiteit te kiezen. Als een kind liever zelf wil spelen of even lekker wil chillen met een boekje-in-een-hoekje, dan is dat helemaal goed. De kinderen van De Kajuit kunnen bovendien heerlijk buiten ravotten op het grote speelplein.

 

In een gebouw met de kinderopvang de Berenboot

In Gasselternijveen beschikt BSO De Kajuit over één groep van maximaal 20 kinderen. De Kajuit biedt de mogelijkheid voor flexibele opvang en zit samen met KDV de BerenBoot in één pand. De pedagogisch medewerkers van De Kajuit werken ook op het kinderdagverblijf. Kinderen die doorstromen van het KDV naar de BSO zien daarom altijd bekende gezichten. Heerlijk voor de kinderen, zo zijn onze ervaringen.

Klein team

We bestaan uit een klein team en dat biedt naast korte lijnen, veel duidelijkheid. Er kunnen snel afspraken gemaakt worden omdat er weinig mensen geïnformeerd hoeven worden. De BSO heeft samen met het kinderdagverblijf een plek in het nieuwe  MFC De Spil!  Klik hier om naar de website van MFC De Spil te gaan

Contactgegevens

BSO De Kajuit
MFC “De Spil” Ceresstraat 4
9514 CA  Gasselternijveen
Telefoon: 06 – 12646736  kajuit@skidkinderopvang.nl
LRK-nummer: 847706515

Clustermanager: Marleen Dost m.dost@skidkinderopvang.nl
Plaatsingsmedewerker: Linda de Weerd info@skidkinderopvang.nl