Wij zijn stoer!

BuitenGewoon is ideaal voor BSO-kinderen. Het is uitdagend en biedt heel veel ruimte en vrijheid. Je kunt er super sportief bezig zijn; voetballen, skeeleren en verstoppertje spelen, maar ook heerlijk spelletjes spelen, knutselen en chillen. De unieke samenwerking met de sportfunctionarissen zorgt voor uitdaging en diverse activiteiten.

Bij de activiteiten staat natuur centraal; veel activiteiten vinden buiten plaats. Daarnaast hebben we oog voor de natuur en maken we vogelhuisjes of een eekhoornhuisje! Daarnaast organiseert BSO BuitenGewoon verschillende workshops samen met BSO Klokhuis.

BuitenGewoon gebruikt de aanwezige ruimtes, die speciaal zijn ingericht als BSO-ruimtes. We benutten de ruime buitenruimtes en de omliggende paden ook allemaal. Het nabijgelegen bos biedt ons veel mogelijkheden voor activiteiten. De speelmogelijkheden zijn dus groot! Dankzij de diverse gebouwen van de BSO is er ook ruimte om de rust op te zoeken door het creëren van hoekjes en het inrichten van eigen ruimtes. De BSO kan gebruik maken van de ruime keuken van de scoutingvereniging, wat nog meer diversiteit aan activiteiten oplevert.

 

Groepsinformatie

Op maandag, dinsdag en donderdag vangen we kinderen op bij BSO BuitenGewoon. De opvang biedt plaats aan maximaal 40 kinderen. BuitenGewoon is regelmatig ook in de vakanties geopend en zo nodig ook op margedagen, afhankelijk van het aantal aangemelde kinderen.

Kinderen worden opgehaald met de taxi of op de fiets.

 

Openingstijden

Wij zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag vanaf einde schooltijd tot 18:00 uur. Op woensdag en vrijdag is de opvang op BSO Klokhuis in Groote Veen.

Ouders kunnen hun auto parkeren op het aangrenzende parkeerterrein.

 

Contactgegevens

BSO BuitenGewoon
Hooiweg 196C
9765 EM Paterswolde
06 2932 8130
bso.buitengewoon@skidkinderopvang.nl
LRK-nummer: 217327710

Clustermanager Regiena Pruntel r.pruntel@skidkinderopvang.nl
Plaatsingsmedewerker Sharon Niemeijer info@skidkinderopvang.nl