Paterswolde – BSO Buitengewoon

Home » Buitenschoolse opvang (BSO) » Locaties BSO » Paterswolde – BSO Buitengewoon

Wij zijn stoer!

BuitenGewoon is ideaal voor BSO kinderen. Het is uitdagend en biedt heel veel ruimte en vrijheid. Je kunt er super sportief bezig zijn; voetballen, skeeleren en verstoppertje spelen, maar ook heerlijk spelletjes spelen, knutselen en chillen. De unieke samenwerking met de sportfunctionarissen zorgt voor een uitdaging en diverse activiteiten.

Bij de activiteiten staat natuur centraal, veel activiteiten vinden buiten plaats. Daarnaast is er oog voor de natuur en maken we vogelhuisjes of eekhoornhuisje! Daarnaast organiseert BSO BuitenGewoon verschillende workshops samen met BSO Klokhuis.

Dankzij de diverse gebouwen van de BSO is er ook ruimte om de rust op te zoeken door het creëren van hoekjes en door het inrichten van eigen ruimtes. De BSO kan gebruik maken van de ruime keuken van de scoutingvereniging, wat nog meer diversiteit aan activiteiten biedt.

 

Groepsinformatie

Op maandag, dinsdag en donderdag worden de kinderen opgevangen bij BSO BuitenGewoon. BuitenGewoon maakt gebruik van de aanwezige ruimtes, die speciaal zijn ingericht als BSO-ruimtes.

De opvang biedt plaats aan maximaal 40 kinderen. BuitenGewoon is regelmatig ook in de vakanties geopend en zo nodig ook de margedagen, afhankelijk van het aantal aangemelde kinderen. Het buitenterrein is zeer ruim. Wij mogen gebruik maken van alle buitenruimtes en de omliggende paden. Het nabijgelegen bos biedt ons veel mogelijkheden voor activiteiten. Er is een zeer ruim aanbod aan speelmogelijkheden.

Kinderen worden opgehaald met de taxi of op de fiets.

 

Openingstijden

Wij zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag vanaf einde schooltijd tot 18:00 uur. Op woensdag en vrijdag is de opvang op BSO Klokhuis in Groote Veen.

Ouders kunnen hun auto parkeren op het aangrenzende parkeerterrein.

 

Contactgegevens

BSO Buitengewoon
Hooiweg 196C
9765 EM Eelde
Tel: 06-29328130 bso.buitengewoon@skidkinderopvang.nl
LRKP: 217327710

Clustermanager Regiena Pruntel r.pruntel@skidkinderopvang.nl
Plaatsingsmedewerker Sharon Niemeijer info@skidkinderopvang.nl