Zuidlaren (west) – Peuterspeelgroep Liedekeijn

Home » Peuterspeelgroep » Locaties Peuterspeelgroepen » Zuidlaren (west) – Peuterspeelgroep Liedekeijn

Wij zijn

Wat is er leuker dan samen met andere peuters knutselen, binnen en buiten spelen, eten en drinken en plezier maken? Op onze peuterspeelgroep Liedekeijn bieden we peuters liefdevolle, leuke en professionele opvang in een veilige én inspirerende omgeving. Daar leren de kinderen omgaan met een grotere wereld dan alleen thuis.

Onze vaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een gezellige en uitdagende omgeving met veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van jouw peuter op lichamelijk, sociaal, emotioneel, motorisch en cognitief gebied. De leeftijdsgroep die wordt opgevangen in de peuterspeelgroep Liedekeijn heeft uitdaging nodig die goed aansluit bij hun leeftijd. De peuters worden voorbereid op routines en activiteiten die later op de basisschool van ze worden gevraagd.

Er wordt gewerkt met thema’s van een aantal weken,  zodat alle kinderen aan de  activiteiten mee kunnen doen. De dag begint met een inloop, daarna volgt een kringactiviteit. Er wordt gezamenlijk gegeten en gedronken en elke dag buiten gespeeld. De rest van de dag wordt gebruikt voor verschillende activiteiten die passen bij het thema zoals, gym, dans, knutselen, liedjes, puzzels, uitstapjes, etc.

De peuterspeelgroep is tijdens schoolweken open op maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend van 8:30 tot 12:30 uur.

Deze peuterspeelopvang valt onder de regeling van de Gemeente Tynaarlo.

 

Contactgegevens

PSG Liedekeijn
Schipborgerweg 2
9471 PN  Zuidlaren
Tel 050- 5035700
LRK-nummer: 191766197

Clustermanager: Els Emmens e.emmens@skidkinderopvang.nl
Plaatsingsmedewerker: Monique van der Veen: info@skidkinderopvang.nl