Vries – BSO ’t Bunderbos

Home » Buitenschoolse opvang (BSO) » Locaties BSO » Vries – BSO ’t Bunderbos

Wij zijn

Op BSO ’t Bunderbos vinden we het belangrijk om een gevarieerd activiteitenprogramma aan te bieden aan de kinderen. Dagelijks zijn de kinderen op de BSO bezig met sport, spel, theater, koken, creativiteit, dans, dieren en educatie. De kinderen kunnen zelf kiezen voor een actieve of juist ontspannende bezigheid. Het is overigens helemaal niet verplicht om een activiteit te kiezen. Als kinderen liever vrij spelen is dat ook helemaal goed. BSO ’t Bunderbos is gehuisvest in basisschool CBS De Holtenhoek. Het Bunderbos biedt plaats aan 40 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar daarna gaan ze naar BSO ’t Toppunt. Binnen deze BSO zijn ook plaatsen speciaal voor flexibele opvang. Ideaal voor ouders met wisselende werktijden.

Het Bunderbos beschikt over meerdere groepsruimten, en een speelplaats buiten. Op ’t Bunderbos worden kinderen opgevangen van zowel OBS De Vijverstee als van CBS De Holtenhoek.

De activiteiten kunnen zo worden aangeboden naar leeftijd en behoeften; daarnaast kan er overal vrij worden gespeeld. Tijdens tafelmomenten wordt gewerkt met  leeftijdsgroepen, daarna kiezen kinderen vrij hun activiteit. Want Buitenschoolse opvang is vrije tijd!

Contactgegevens

Buitenschoolse opvang ’t Bunderbos

Holtenweg 5 (in Cbs De Holtenhoek)
9481 CN Vries

tel. 06-13653618 bunderbos@skidkinderopvang.nl
LRK-nummer: 317954015

Clustermanager Rianne Hospers r.hospers@skidkinderopvang.nl

Plaatsingsmedewerker Sharon Niemeijer info@skidkinderopvang.nl