Vries – BSO ’t Bunderbos

Home » Buitenschoolse opvang (BSO) » Locaties BSO » Vries – BSO ’t Bunderbos

Wij zijn

Op BSO ’t Bunderbos vinden we het belangrijk om een gevarieerd activiteitenprogramma aan te bieden aan de kinderen. Dagelijks zijn de kinderen op de BSO bezig met sport, spel, theater, koken, creativiteit, dans, dieren en educatie. De kinderen kunnen zelf kiezen voor een actieve of juist ontspannende bezigheid. Het is overigens helemaal niet verplicht om een activiteit te kiezen. Als kinderen liever vrij spelen is dat ook helemaal goed.

’t Bunderbos beschikt over meerdere groepsruimten en een speelplaats buiten. De activiteiten kunnen zo worden aangeboden naar leeftijd en behoeften; daarnaast kan er overal vrij worden gespeeld. Tijdens tafelmomenten werken we met leeftijdsgroepen. Daarna kiezen kinderen zelf hun activiteit. Want buitenschoolse opvang is vrije tijd!

Op ’t Bunderbos vangen we kinderen op van OBS De Vijverstee en CBS De Holtenhoek. ’t Bunderbos biedt plaats aan 20 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. Daarna gaan ze naar BSO ’t Toppunt. Bij ’t Bunderbos hebben we ook plaatsen voor flexibele opvang. Ideaal voor ouders met wisselende werktijden.

 

Contactgegevens

Buitenschoolse opvang ’t Bunderbos
Veenweg 22
9481 TJ Vries
06 1365 3618
bunderbos@skidkinderopvang.nl
LRK-nummer: 317954015

 

Clustermanager Rianne Hospers r.hospers@skidkinderopvang.nl