BSO Drakensteijn

BSO Drakensteijn is (tijdelijk) gehuisvest in het voormalig Harens Lyceum aan de Julianalaan 78 in Zuidlaren. De locatie beschikt over twee grote eigen groepsruimtes, een aangrenzend schoolplein en een naastgelegen groot grasveld met bomen dat alle mogelijkheden voor spel biedt. Een enthousiast team pedagogisch medewerkers zorgt voor een divers aanbod van activiteiten. Uiteraard zijn kinderen vrij om een keuze te maken en is er ook alle ruimte voor vrij spel. 

 

Groepsinformatie

De locatie is alle dagen geopend voor zowel voorschoolse als naschoolse opvang. Voorschoolse opvang is mogelijk vanaf 7.00 uur. Tijdens vakanties en margedagen is Drakensteijn ook geopend. Op woensdag en vrijdag heeft BSO Buiten-spel hier ook een plek. 

 

 

Vervoer

Wij brengen en halen de kinderen van de omliggende basisscholen: De Zuidwester, Het Stroomdal, Jonglaren, De Schuthoek en De Lichtkring. De afstand tussen enkele scholen en de BSO is te ver om te lopen. Daarom worden o.a. (eigen) taxi’s en bakfietsen ingezet om de kinderen van school te halen. Ook fietsen we met oudere kinderen onder begeleiding naar de BSO.

 

Contactgegevens

BSO Drakensteijn 
Julianalaan 78
9471 EC Zuidlaren
06 2008 9734
drakensteijn@skidkinderopvang.nl
LRK-nummer: 379553843

Clustermanager Els Emmens e.emmens@skidkinderopvang.nl