Eelderwolde – Peuterspeelgroep Woelmuizen

Home » Peuterspeelgroep » Locaties Peuterspeelgroepen » Eelderwolde – Peuterspeelgroep Woelmuizen

Wij zijn

Een leuke, liefdevolle, veilige, vertrouwde en professionele peuterspeelgroep in een inspirerende omgeving. Spelen, ontdekken, ontmoeten en ontwikkelen zijn onze kernwoorden.

De pedagogische medewerkers zorgen voor een gezellige en uitdagende omgeving met veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van je peuter op lichamelijk, sociaal, emotioneel, motorisch en cognitief gebied. Je peuter bereiden we langzaam voor op routines en activiteiten die later op de basisschool van ze worden gevraagd. Hierbij kun je denken aan kringactiviteiten, samen eten en drinken, knutselen en spelen (zowel binnen als buiten).

We werken met verschillende thema’s, waarbij we leuke en uitdagende activiteiten aanbieden. Bijvoorbeeld liedjes zingen, voorlezen, bewegen, puzzelen, knutselen met verschillende materialen en dit allemaal passend bij het thema.

Door het samen spelen in een groep met leeftijdsgenootjes leren kinderen van én met elkaar! Wat is er nou leuker dan samen met leeftijdsgenootjes spelen, knutselen, eten en drinken en vooral plezier maken? Kom gauw eens met je peuter langs om samen te ervaren hoe leuk het samen spelen is op de Woelmuizen!

Aanbod

De peuterspeelgroep is voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Wij zijn tijdens de schoolweken open op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 8:15 uur tot 12:15 uur.

Deze peuterspeelgroep valt onder de regeling van de gemeente Tynaarlo.

Contactgegevens

Borchsingel 41
9766 PP Eelderwolde
050 5218 085
woelwaters@skidkinderopvang.nl
LRK – nummer: 242427716

Clustermanager: Hennie Klasens h.klasens@skidkinderopvang.nl