Eelderwolde – KDV Woelwaters II

Home » Kinderdagopvang » Locaties KDV » Eelderwolde – KDV Woelwaters II

Wij zijn

Een leuke, liefdevolle, veilige, vertrouwde en professionele kinderopvang in een inspirerende omgeving. Spelen, ontdekken, ontmoeten en ontwikkelen zijn onze kernwoorden. Onze locatie bestaat uit twee groepen; de Bevertjes en de Kikkertjes. Op de Bevertjesgroep vangen we kinderen op in de leeftijd van 0 tot 3 jaar oud en op de Kikkertjesgroep vangen we kinderen op in de leeftijd van 2 tot 4 jaar oud.

Op beide groepen werken we met een vast team. Zo ziet uw kind dagelijks vaste gezichten op de groep. De pedagogische medewerkers zorgen voor een gezellige en uitdagende omgeving met veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van uw kind op lichamelijk, sociaal, emotioneel, motorisch en cognitief gebied.

De Bevertjes en de Kikkertjes hebben beide een eigen groepsruimte. De hoofdingang is gezamenlijk voor beide groepen, zo kunnen broertjes en/of zusjes samen papa of mama uitzwaaien bij de deur. De groepen hebben tijdens de breng –en haal momenten de deur naar de gezamenlijke gang open. Zo kunnen de kinderen zelf kiezen waar ze willen spelen of misschien nog even bij hun broertje of zusje blijven. De groepen hebben een gezamenlijk buitenplein. Het plein is uitdagend voor de verschillende leeftijden. Hier kunnen de kinderen samen spelen, ontdekken en ontmoeten. Het buitenplein grenst aan het schoolplein van de naastgelegen basisschool. De kinderen kijken graag even door het hek of ze misschien hun grote broer of zus zien. In de middaguren speelt de BSO op het schoolplein. Regelmatig komen de kinderen bij het hek zwaaien of kletsen.

Er wordt op de groepen gewerkt met verschillende thema’s, waarbij er leuke en uitdagende activiteiten worden aangeboden. Iedere groep werkt zijn eigen thema uit, zodat de activiteiten aansluiten bij de leeftijd en behoefte van uw kind. De dagelijkse activiteiten zijn gevarieerd en gericht op de verschillende ontwikkelingsgebieden. U kunt denken aan liedjes zingen, voorlezen, bewegen, puzzelen, knutselen met verschillende materialen en dit allemaal passend bij het thema.

Door het samen spelen in een groep met leeftijdsgenootjes leren kinderen van én met elkaar! Nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs om kennis te maken en zelf te ervaren hoe leuk het is op de Bevertjes –en Kikkertjesgroep!

Aanbod

Het kinderdagverblijf is 52 weken per jaar op maandag t/m vrijdag van 7:30 uur tot 18:00 uur geopend. Op nationale feestdagen zijn wij gesloten. Wenst u vervroegde of verlengde opvang vraag dan gerust naar de mogelijkheden

 

Contactgegevens

KDV Woelwaters II
Borchsingel 39
9766 PP Eelderwolde
Bevertjes: 050-8200662
Kikkertjes: 050-8200661
woelwaters2@skidkinderopvang.nl
LRK – nummer: 242427716

Clustermanager: Hennie Klasens h.klasens@skidkinderopvang.nl
Plaatsingsmedewerker: Linda de Weerd info@skidkinderopvang.nl