Assen – Peuterspeelgroep Vrouw Holle

Home » Peuterspeelgroep » Locaties Peuterspeelgroepen » Assen – Peuterspeelgroep Vrouw Holle

Wij zijn

Peuterspeelgroep Vrouw Holle bij Koala in Assen is hoofdzakelijk gebaseerd op de antroposofische principes van Rudolf Steiner. De benadering van de kinderen vanuit het antroposofisch perspectief kun je herkennen aan een aantal aspecten, zoals nabootsing, rust, ritme en herhaling, respect, eerbied en dankbaarheid, wilsopvoeding en het ontwikkelen van de zintuigen: tastzin, bewegingszin, levenszin en evenwichtszin. Ons dagritme bestaat uit een afwisseling van activiteiten en rust. Elk kind mag daarin zijn eigen tempo bepalen.

Groepsinformatie

De peuterspeelgroep is voor peuters vanaf 2,5 jaar. Wij zijn in de 40 schoolweken open op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend. Een ochtend peuterspeelopvang begint om 08.30 uur en eindigt om 12.30 uur.

Naast peuterspeelgroep Vrouw Holle ligt landgoed Valkenstijn en de kinderboerderij. De peuterspeelgroep heeft zelf een prachtige, ruime tuin die grenst aan het kinderdagverblijf van Koala. Zowel het kinderdagverblijf als de BSO van Koala hebben het EKO Keurmerk behaald!

Deze peuterspeelopvang valt niet onder de regeling van een gemeente.

Contactgegevens

PSG Vrouw Holle
Tuinstraat 3
9404 KK Assen
0592 304 142
LRK-nummer: 734683571

Clustermanager: Sander van Hove s.vanhove@skidkinderopvang.nl