Zuidlaren – Peuterspeelgroep Peuterschoeltje

Home » Peuterspeelgroep » Locaties Peuterspeelgroepen » Zuidlaren – Peuterspeelgroep Peuterschoeltje

Wij zijn

Wat is er leuker dan samen met andere peuters knutselen, binnen en buiten spelen, eten en drinken en plezier maken? Op onze peuterspeelgroep ’t Peuterschoeltje bieden we peuters liefdevolle, veilige en professionele opvang in een inspirerende omgeving. Peuters leren omgaan met een grotere wereld dan alleen thuis. Spelen, ontmoeten en ontwikkelen. Dat zijn de kernwoorden van onze peuterspeelgroep ’t Peuterschoeltje en zijn belangrijk in onze opvang.

We werken met  thema’s en beginnen de ochtend met elkaar in de kring. 
We kijken samen of alle kinderen er zijn en laten aan de hand van dagritmekaarten zien wat er gaat gebeuren deze ochtend. De rest van de ochtend wordt gebruikt voor verschillende activiteiten die passen bij het thema. De thematafel en de speelhoeken passen we aan het thema of de seizoenen aan. We sluiten de ochtend af met de tweede kring. We eten samen fruit en alle kinderen krijgen iets te drinken. Ook lezen we voor uit het boek dat bij het thema past, zingen liedjes of doen een kringspelletje.

Op een speelse manier bereiden we peuters voor op de basisschool. Maar het belangrijkste is, dat onze peuters zich veilig voelen op de speelzaal en ieder op zijn eigen wijze groter mag groeien!

Welke dagdelen kies jij?

Gedurende schoolweken is op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 8.15 – 12.15 uur de peuterspeelgroep voor kinderen van 2,5 jaar en ouder open. Peuterspeelgroep ’t Peuterschoeltje is gevestigd bij de OBS Schuilingsoord in Zuidlaren.

Deze peuterspeelgroep valt onder de regeling van de gemeente Tynaarlo.

Contactgegevens

PSG Peuterschoeltje
Hogeweg 7c,
9472 PA Zuidlaren
06 29492872  peuterschoeltje@skidkinderopvang.nl
LRK – nummer: 941191485

Clustermanager:Saskia Knigge s.knigge@skidkinderopvang.nl
Paatsingsmedewerker: Rean Caspers: info@skidkinderopvang.nl