KDV De Krullevaar

Bij de Krullevaar in Annen bieden wij kinderen een veilige en warme plek waar ze met rust, regelmaat en plezier worden ontvangen en zich kunnen ontwikkelen. We spelen, zingen, dansen, knutselen en eten met elkaar. Samen maken we er elke dag een leuke dag van.

Buiten spelen vinden wij heel belangrijk. Baby’s vinden het heerlijk in een veilig hoekje en de oudere kinderen klimmen en klauteren op een toestel of spelen in de zandbak.
Vies worden? Dat mag! Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat alles veilig en plezierig verloopt.

Op sommige momenten van de dag kunnen de deuren van de groepen letterlijk open staan om samen te spelen in de hal of op de andere groep, op bezoek bij je broertje of zusje, spelen met ander speelgoed of meedoen met een activiteit.

Kinderen met een (licht) lichamelijke en/of verstandelijke beperking zijn ook van harte welkom.

 

Groepen

De Krullevaar heeft drie groepen. De Blauwe Petteflet en Gele Lispeltuut is voor kinderen van 0 tot 2,5 jaar en de Rode Stampertjes voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

 

Extra’s op De Krullevaar

Maandelijks bezoeken wij met de peuters het woon-zorgcentrum ’t Holthuys waar we samen zingen of een boekje lezen. Regelmatig organiseren wij activiteiten waar we de ouders bij betrekken. De leidsters van de groep doen dit samen met een professional uit de omgeving; denk bijvoorbeeld aan de logopedist of iemand van de bibliotheek.

 

 

Contactgegevens

KDV De Krullevaar
Ronkelskamp 47
9468 EN Annen
0592 272 130
krullevaar@skidkinderopvang.nl
LRK-nummer: 112246643

Clustermanager: Anneke Smit a.smit@skidkinderopvang.nl