skid Ouderportaal

Home » Voor ouders » skid Ouderportaal

Ouderportaal

Het ouderportaal is speciaal voor kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en gastouders. Het is een veilige en persoonlijke manier om je nog meer te betrekken bij de opvang van je kind. Zo geven wij via het ouderportaal en de digitale schriftjes een indruk van een opvangdag voor de jongste kinderen door middel van een verhaaltje en foto’s van je kind.

Daarnaast beschikt het ouderportaal over diverse mogelijkheden om de communicatie te versterken. Via het ouderportaal kun je als ouder 24 uur per dag, 7 dagen in de week informatie, wijzigingen en bijzonderheden doorgeven. Je kunt extra dagen aanvragen, afwezigheid (ziekte, vakantie) van je kind doorgeven en /of ruildagen aanvragen. Ook zie je altijd een actueel overzicht van je tegoeden, je persoonlijke gegevens en je eerdere aanvragen.

Uiteraard is het ouderportaal in aanvulling op – en niet ter vervanging van – het directe contact met de ouders. Op deze manier maken wij op een leuke en persoonlijke manier een opvangdag echt inzichtelijk. Op het moment dat het jou het beste uitkomt, kun je lezen hoe je kind het bij ons heeft gehad. Het ouderportaal is te vinden via deze website of via een speciale skidkinderopvang app.

De app kun je gebruiken op je smartphone en/of tablet. Op die manier is het ouderportaal nog sneller en gemakkelijker beschikbaar.

Zo krijg je toegang tot onze app:

  • Via de App-store van Apple of de Playstore van Android zoek je onze app via de zoekterm: ‘Konnect ouder-app’
  • Download de app.
  • Voer nu de volgende URL in: skid.ouderportaal.nl
  • Gebruik het e-mailadres dat bij ons bekend is
  • Via “wachtwoord vergeten” vraag je een nieuw wachtwoord aan.
  • Je komt in de afgeschermde omgeving van je kind en kunt aan de slag met de Konnect ouder-app!

Als je er niet uitkomt, dan kun je ons mailen via info@skidkinderopvang.nl. Wij helpen je graag verder.

Wij wensen alle ouders veel plezier met het gebruik van ons ouderportaal!

Team skidkinderopvang

Let op: verouderde browsers geven onze website en webportal niet volledig weer.