FC Skid Zomerspektakel 2019

Home » FC Skid Zomerspektakel 2019

In de zomervakantieweken is het voor de kinderen van skidkinderopvang een feestje om naar de BSO te gaan. Dit jaar hebben we gedurende alle weken van de zomervakantie de beschikking over het gebouw van scouting groep de Trekvogels uit Paterswolde en de kapschuur met voorzieningen op camping De Vledders in Schipborg.

De BSO kinderen van skidkinderopvang kunnen tijdens de zomervakantieweken heerlijk genieten op de camping of het scouting gebouw  in plaats op de eigen opvanglocatie!

Op de locaties valt van alles te beleven en worden er allerlei creatieve activiteiten georganiseerd zoals speurtochten, bosspelen en nog veel meer. We maken bovendien gebruik van alle faciliteiten op de camping. Zo kunnen we lekker zwemmen in de waterplas en spelen in de speeltuintjes of bossen, paarden verzorgen en doen we actief mee met activiteiten die het recreatieteam van de camping aanbiedt. De activiteiten zijn altijd onder toezicht van onze eigen pedagogische medewerkers.

Dat het Zomerspektakel een succes is blijkt wel uit het feit dat ouders hun eigen vakantie zelfs  afstemmen op de FC SKID weken. Op die manier  hoeven hun kinderen niets te missen van het Zomerspektakel.

De zomervakantie 2019 is dit jaar van: 15 juli tot 23 augustus