Gastouder Ageeth Meijers

Home » Gastouder Ageeth Meijers

Gastouder Ageeth Meijers

Mijn naam is Ageeth Meijers en ik woon in Annen. Ik ben zelf moeder van drie jongvolwassen kinderen en ik heb heel wat jaren in het onderwijs gewerkt.

Momenteel combineer ik de gastouderopvang met mijn praktijk, waarbij ik mensen, ook kinderen, begeleid bij rouw- en verlies. Dat is een heel andere kant van het leven en dat maakt de combinatie juist zo leuk.

Ik bied opvang op dinsdag en donderdag aan kinderen van 0 t/m 4 jaar.

De opvang is momenteel van 8:00 tot 17:00 uur geopend, maar in overleg kan er veel.

Ik let op wat de kinderen eten, maar af en toe iets lekkers mag ook, tenzij anders afgesproken.

Ik omschrijf me zelf als rustig, vriendelijk en toegankelijk. Ik houd van muziek, zingen en de natuur. Als het mogelijk is ben ik graag buiten. Er zijn in de buurt meerdere speeltuintjes en dierenweitjes en er is een prachtig bos vlakbij.

Mijn garage is omgebouwd tot een fijne speelruimte en ik heb boven een slaapkamertje met stapelbedjes/ledikantjes.

Bij mij wonen nog twee poezen, waarvan de één heel nieuwsgierig is en de ander een oude slaapkop, die graag een rustig plekje zoekt.

Momenteel heb ik op beide dagen weer plek voor nieuwe kinderen.

Tot ziens,

Ageeth

Contactgegevens