Gastouder Annelieke – Zuidlaren

Home » Gastouder Annelieke – Zuidlaren

Gastouder Annelieke

Hallo, ik ben Annelieke en ik ben 28 jaar. In Zuidlaren woon ik samen met mijn vriend Mark en ons dochtertje Loes van twee jaar. Daarnaast hebben we twee leuke katten Mies en Saar.

Ik heb van maandag tot donderdag een kleinschalige opvang in Zuidlaren voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De kinderen worden in een huiselijke en liefdevolle sfeer opgevangen en zien altijd een bekend gezicht.

Op de opvang stimuleer ik een gezonde en actieve levensstijl. Daarnaast help ik de kinderen met het verder ontwikkelen van hun persoonlijke creativiteit. We gaan het liefst elke dag naar buiten. Even naar het bos om te wandelen of naar een speeltuintje in de buurt. In mijn bakfiets kan ik op een leuke manier iedereen vervoeren.

Iepenlaan 13
9471 SG Zuidlaren
www.gastouderannelieke.nl