Even voorstellen

Mijn naam is Annemiek Stevens, getrouwd met Erik en samen hebben we drie kinderen van 13, 12 en 8 jaar.

Ik heb de opleiding MBO-SPW afgerond. Daarna ben ik 10 jaar werkzaam geweest als pedagogische medewerkster bij Skidkinderopvang en de Aska op een kinderdagverblijf en BSO. Hier heb ik de nodige ervaring op gedaan met het werken met kinderen.

Na de geboorte van onze jongste dochter, besloot ik als gastouder verder te gaan. Dit doe ik nu ruim 7 jaar met veel plezier.Binnen onze verbouwde woonboerderij hebben we een mooie aparte binnen en buitenruimte waar ik de kinderen van 0-4 jaar opvang.Wat bij mij als gastouder op één staat is dat de kinderen zich veilig en vrij voelen, zichzelf kunnen zijn en dat er voldoende persoonlijke aandacht is voor de kinderen.

Ik werk op de maandag, dinsdag en donderdag van 8.00- 18.00 uur. (evt. voor andere tijden in overleg)

Interesse? Bel, mail of app gerust.

Contactgegevens

Annemiek Stevens

Dorpsstraat 27, 9482 PA TYNAARLO

06-12946502

gastouderannemiek@outlook.com