Gastouder Janny Antoons

Home » Gastouder Janny Antoons

Gastouder Janny Antoons – Gastouderopvang Ieniemienie

Mijn naam is Janny Antoons, ik ben getrouwd en (schoon)moeder van drie uitwonende kinderen met hun partners en oma van vier kleinkinderen. Sinds 1992 ben ik het vaste gezicht van: Gastouderopvang Ieniemienie

Onze opvang is gevestigd in het mooie Hoogkerk onder de rook van de stad Groningen Onze opvang heeft een afgesloten kindvriendelijke tuin met veel groen en speeltuintjes in de buurt. We gaan er dan ook regelmatig op uit met de kinderen .

Door mijn jarenlange ervaring als gastouder en als pedagogisch medewerkster op een kinderdagverblijf en als moeder heb ik oog voor de kinderen. Ik stimuleer ik ze in hun ontwikkeling op hun eigen tempo en behoeften en bied ik een warme en plezierige opvang, waar kinderen zich welkom veilig en vertrouwd voelen .

Voor meer informatie kun je altijd even mailen of bellen om een kijkje te nemen in onze gezellige opvang.

 

Contact

Janny Antoons

Gastouderopvang Ieniemienie

Zuiderweg 281

9744 AG  Groningen

Tel: 0620486939

Mail: m.antoons@home.nl 

 

Openingstijden

Maandag: 7.30 uur – 18.00 uur

Dinsdag: 7.30 uur – 18.00 uur

Woensdag: 7.30 uur – 18.00 uur

Donderdag: 7.30 uur – 18.00 uur

Andere tijden in overleg mogelijk