Skidkinderopvang helpt Jeroen naar een Miljoen met de 538 Ochtendrun!

Home » Skidkinderopvang helpt Jeroen naar een Miljoen met de 538 Ochtendrun!

Op zaterdag 16 maart liepen vijf collega’s mee met de 538 Ochtendrun in het Olympisch Stadion in Amsterdam! Het doel was om 5,38 kilometer hard te lopen om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker bij kinderen door het Prinses Máxima Centrum.

De actie werd opgezet door Radio 538 die daarmee Jeroen van Veen wilden helpen. Zijn vierjarig zoontje is overleden aan kanker en het is zijn doel geworden om 1 miljoen op te halen voor het Prinses Máxima Centrum. Toen onze directeur-bestuurders Thea Hooijer en Birgitte van den Berg over deze actie hoorden, wilden ze vanuit skidkinderopvang graag een bijdrage leveren. Ze kochten vijf kaarten voor de Ochtendrun en enthousiaste collega’s Thea, Ilse, Fennie, Karin en Annamiek melden zich aan om mee te doen.

Met een grote groep skidsupporters vertrokken ze op zaterdagochtend 16 maart naar Amsterdam. De kinderen van BSO Buitenspel hadden een mooi spandoek gemaakt om onze skidtoppers aan te moedigen en onze collega Sharon ging mee om de gezellige run vast te leggen op camera.

Wij zijn ontzettend trots op onze lopers want samen met Jeroen, de sponsors en de andere deelnemers hebben ze € 884.890,- opgehaald met de 538 Ochtendrun!