Zij-instromer Kinderopvang

Home » Zij-instromer Kinderopvang

📍   Noord-Drenthe
🕒 20 uur per week
📆 3-4 dagen per week
👦 Kinderdagopvang (KDV)
💰  Start in schaal 5 (€2.420 en €3.243- bruto p/m) en na het behalen van je diploma schaal 6 (€2.539- en € 3.489- p/m) op basis van een werkweek van 36 uur

Wil je werken in de kinderopvang, maar beschik je nog niet over de juiste kwalificaties? Dan heeft skidkinderopvang een mooi aanbod voor jou! Word zij-instromer in de kinderopvang! Want, zeg eens eerlijk; wat is er nu mooier dan kinderen helpen om stapje voor stapje de wereld te ontdekken?

 🔎Werken en leren ziet er zo uit, jij…

Gaat op kosten van skidkinderopvang een versnelde opleiding doen. Vanaf de start van de opleiding werk je boventallig op één van onze locaties. Hier word je gekoppeld aan een collega die jou gaat begeleiden en krijg je de ruimte om de praktijkopdrachten uit te voeren. Natuurlijk bepalen we samen op welke locatie je gaat werken en hoeveel uren je inzetbaar bent. Na je opleiding ontvang je een certificaat. Dit certificaat voldoet aan de eisen en staat op de lijst van goedgekeurde aanvullende scholing Pedagogisch Medewerker.

 

🤲En dit is wat je nog hebt als zij-instromer:

 • Een verouderd diploma hebt voor de kinderopvang;
 • een diploma hebt waarmee je wel op de BSO mag werken, maar niet op het kinderdagverblijf;
 • een ander welzijns- of maatschappelijk diploma hebt, zie de lijst met diploma’s: Diplomalijst

 

🎁Daar zetten we dit tegenover:

 • De mogelijkheid om via ons een opleiding te volgen die jou al in 3 maanden bevoegd maakt om in de kinderopvang te werken!
 • Wij bieden je vanaf de start van het zij-instroomtraject een jaarcontract aan, zodat je na het behalen van de opleiding jouw kinderopvangcarrière direct op één van onze locaties kunt starten!
 • Goede begeleiding tijdens het volgen van de opleiding.
 • Je gaat werken in een leuke en dynamische organisatie, met enthousiaste en professionele collega’s en ruimte voor eigen inbreng en ideeën.
 • Salaris conform de CAO Kinderopvang.  Je start in schaal 5 met een salaris tussen €2.420 en €3.243- bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur. Na het behalen van je diploma ga je naar schaal 6 waar je tussen €2.539 en € 3.489 verdient op basis van een werkweek van 36 uur.

⭐️Zo ziet je toekomstige werkgever eruit:

Skidkinderopvang is dé organisatie die kinderen begeleidt vanuit het hoofd, hart en handen. Dat zie je terug in de gehele organisatie. Met een gezonde dosis passie en plezier streven wij dagelijks naar de beste dienstverlening voor kind en ouder. Hoe we dat doen? Wij geven kinderen ruimte, tijd en aandacht om uit te groeien tot de persoon die zij zijn. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij bekend staan als een ambitieuze en professionele kinderopvangorganisatie. Wij bieden kinderdagopvang, peuter/kleuter opvang, buitenschoolse opvang, gastouderopvang en tussen schoolse opvang op ruim 30 locaties met een team van meer dan 300 collega’s.

✉️ We komen graag met jou in contact

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met onze HR-afdeling via telefoonnummer 0592 – 390 204.
Je sollicitatiebrief en CV kun je sturen naar vacature@skidkinderopvang.nl of je kunt het formulier hieronder invullen.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 2.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 2.