Zij-instromer Kinderopvang

Home » Zij-instromer Kinderopvang

Kom maar op met je talent als zij-instromer in de kinderopvang!

Wil je werken in de kinderopvang, maar beschik je nog niet over de juiste kwalificaties? Dan heeft skidkinderopvang een mooi aanbod voor jou! Word zij-instromer in de kinderopvang! Want, zeg eens eerlijk; wat is er nu mooier dan kinderen helpen om stapje voor stapje de wereld te ontdekken?

Skidkinderopvang biedt liefdevolle, veilige, vertrouwde en professionele kinderopvang in een inspirerende omgeving. Spelen, ontdekken, ontmoeten en ontwikkelen staan hierin voorop. Wil jij hieraan bijdragen en/of jouw pedagogisch talent ontdekken en verder ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Werken en leren

Om aan de slag te kunnen ga je op kosten van skidkinderopvang een versnelde opleiding doen. Vanaf de start van de opleiding werk je boventallig op één van onze locatie. Hier word je gekoppeld aan een collega die jou gaat begeleiden en krijg je de ruimte om de praktijkopdrachten uit te voeren. Natuurlijk bepalen we samen op welke locatie je gaat werken en hoeveel uren je inzetbaar bent. Na je opleiding ontvang je een certificaat. Dit certificaat voldoet aan de eisen en staat op de lijst van goedgekeurde aanvullende scholing Pedagogisch Medewerker.

 

Pak deze kans!

 

Heb jij zin om snel (weer) aan de slag te gaan in de kinderopvang? Samen  gaan wij op zoek naar de best passende opleiding voor jou!

Je kunt werken als zij-instromer bij skidkinderopvang als:

  • je een verouderd diploma hebt voor de kinderopvang;
  • een diploma hebt waarmee je wel op de BSO mag werken, maar niet op het kinderdagverblijf;
  • een ander welzijns- of maatschappelijk diploma hebt, zie de lijst met diploma’s: Diplomalijst

 

Wat bieden wij jou?

  • De mogelijkheid om via ons een opleiding te volgen die jou al in 3 maanden bevoegd maakt om in de kinderopvang te werken!
  • Wij bieden je vanaf de start van het zij-instroomtraject een jaarcontract aan, zodat je na het behalen van de opleiding jouw kinderopvangcarrière direct op één van onze locaties kunt starten!
  • Goede begeleiding tijdens het volgen van de opleiding.
  • Je gaat werken in een leuke en dynamische organisatie, met enthousiaste en professionele collega’s en ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

 

Informatie
Neem voor meer informatie gerust contact op met de afdeling HR (tel. 0592 – 390 204). Jouw brief en CV kun je sturen naar: vacature@skidkinderopvang.nl.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.