De Bosbes kinderopvang – Zuidlaren

Home » De Bosbes kinderopvang – Zuidlaren

Gastouder Mariël

Hallo,

Ik ben Mariël en ben getrouwd met Marco en samen hebben we twee kinderen, Daniek (2002) en Camiel (2005), hond Noa en poes Pip. Sinds oktober 2022 ben ik gastouder bij Skid onder de naam De Bosbes kinderopvang. Ik werk meer dan 20 jaar met kinderen en verzorg opvang voor kinderen van 3 t/m 13 jaar.

Hiervoor heb ik mijn eigen BSO gehad en daarvoor bij twee grote kinderopvangorganisaties gewerkt. Hier heb ik mooie dingen mogen ontwikkelen. Het buiten zijn met de kinderen is voor mij belangrijk. Mijn missie is een omgeving bieden waarin kinderen zich veilig en welkom voelen. Ook wil ik een inspirerende situatie creëren waarin kinderen zich in eigen tempo en naar eigen belangstelling optimaal kunnen ontwikkelen. Ik wil ze een stukje milieubewustheid bijbrengen en respect voor de natuur! Ik werk met thema’s en jaarfeesten.

Spreekt mijn werkwijze je aan dan ben ik er op maandag, dinsdag en donderdag. Kom een kijkje nemen of bezoek mijn website: debosbeskinderopvang.nl. Je kunt ook contact opnemen met Janet de Leeuw en wie weet zien we elkaar binnenkort!

Een natuurlijke groet van Mariël