Gastouder in Gasselternijveen gezocht

Home » Gastouder in Gasselternijveen gezocht

Voor een gezin in Gasselternijveen zijn wij op zoek naar een gastouder die opvang wil verzorgen voor drie kinderen van 11 jaar, 9 jaar en 5 jaar oud. Het betreft opvang vanaf 14.00 tot 18.00 uur op de maandag, dinsdag en donderdag. Tevens gaat het om opvang in de vakanties en incidenteel voorschoolse opvang vanaf 7.30 uur.

Informatie en sollicitatie

Ben je woonachtig in Gasselternijveen of omgeving, 18 jaar of ouder en minimaal in het bezit van een SPW 2 diploma, Helpende Zorg en Welzijn en een Kinder EHBO diploma: dan is dit misschien iets voor jou.

Naast een intakegesprek bij jou thuis, maakt een risico-inventarisatie deel uit van het bezoek door een bemiddelingsmedewerker van het gastouderbureau van skidkinderopvang. Wanneer je bent aangesloten bij ons gastouderbureau zorgen wij o.a. voor jouw EHBO  herhalingen, Meldcode herhalingen, (thema-) bijeenkomsten op pedagogisch gebied, voortgangsgesprekken en een jaarlijkse risico inventarisatie.

Interesse?

Neem contact op met Mieke van der Voort, coördinator gastouderbureau skidkinderopvang, via 06-50400602 of m.vandevoort@skidkinderopvang.nl