Werken bij skid? Loop een middag mee!

Home » Werken bij skid? Loop een middag mee!

Kom maar op met je talent en loop een middag mee!

Ben jij op zoek naar een nieuwe werkplek of wil je weten hoe het is om te werken in de kinderopvang? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij ons een kijkje te nemen.
Bij skidkinderopvang krijg jij alle tijd voor de kinderen en maak je als pedagogisch medewerker echt verschil. Jij laat kinderen groeien!

Kom kennismaken met misschien wel je toekomstige collega’s en ontdek of jij op een van onze locaties je talent wilt inzetten.

 

Meelopen
Tijdens het meelopen kun je volop sfeer proeven en ontdekken of wij goed bij elkaar passen. Laat zien wie je bent, wat jouw talenten zijn en vertel ons wat jij zoekt in je werk. En natuurlijk kun je al je vragen stellen over skidkinderopvang. Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een vervolgafspraak in.

 

Voor wie?
Heb jij een afgeronde MBO-of HBO-opleiding met een kwalificatie pedagogisch werk of een opleiding MBO Onderwijsassistent? Dan maken we graag kennis met jou!
Wil je weten of jouw diploma voldoet aan de gestelde eisen? Check het hier.

 

Opgeven
Nieuwsgierig? Geef je dan snel op via onderstaand formulier of stuur een e-mail naar vacature@skidkinderopvang.nl. We laten je dan weten op welke locatie je welkom bent.
Liever meteen een afspraak maken om een middag mee te lopen? Bel dan naar de afdeling HR: 0592 – 390204.

Meer informatie over de vacature van pedagogisch medewerker vind je hier.

 

Ik loop graag een middag mee!

  • Upload hier je CV.
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 10 MB.