Werken bij skid? Loop een middag mee!

Home » Werken bij skid? Loop een middag mee!

Kom jij een dag meelopen bij skidkinderopvang?

Ben jij op zoek naar een nieuwe werkplek of wil je weten hoe het is om te werken in de kinderopvang? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij ons een kijkje te nemen.
Bij skidkinderopvang krijg jij alle tijd voor de kinderen en maak je als pedagogisch medewerker echt verschil. Jij laat kinderen groeien! Kom kennismaken met misschien wel je toekomstige collega’s en ontdek of jij op een van onze locaties je talent wilt inzetten.

🏃 Tijdens het meelopen… 

Kun je volop sfeer proeven en ontdekken of wij goed bij elkaar passen. Laat zien wie je bent, wat jouw talenten zijn en vertel ons wat jij zoekt in je werk. En natuurlijk kun je al je vragen stellen over skidkinderopvang. Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een vervolgafspraak in.

🔎Hier zijn we naar op zoek, jij

Hebt een afgeronde MBO-of HBO-opleiding met een kwalificatie pedagogisch werk of een opleiding MBO Onderwijsassistent. Heb je geen van beide diploma’s?  Geen probleem! Kijk via deze website of je diploma voldoet aan de gestelde eisen. Mocht je diploma niet voldoen, neem dan contact met ons op. We kijken graag met je naar de mogelijkheden.

⭐️Zo ziet je toekomstige werkgever eruit:

Skidkinderopvang is dé organisatie die kinderen begeleidt vanuit het hoofd, hart en handen. Dat zie je terug in de gehele organisatie. Met een gezonde dosis passie en plezier streven wij dagelijks naar de beste dienstverlening voor kind en ouder. Hoe we dat doen? Wij geven kinderen ruimte, tijd en aandacht om uit te groeien tot de persoon die zij zijn. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij bekend staan als een ambitieuze en professionele kinderopvangorganisatie. Wij bieden kinderdagopvang, peuter/kleuter opvang, buitenschoolse opvang, gastouderopvang en tussen schoolse opvang op ruim 30 locaties met een team van meer dan 300 collega’s.

✉️ We komen graag met jou in contact

Nieuwsgierig? Geef je dan snel op via onderstaand formulier! We laten je dan weten op welke locatie je welkom bent.
Liever meteen een afspraak maken om een middag mee te lopen? Bel dan naar de afdeling HR: 0592 – 390204.
Meer informatie over de vacature van pedagogisch medewerker vind je hier.

 

Ik loop graag een middag mee!

  • Upload hier je CV.
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 10 MB.