Oudercommissie Gastouderopvang

Home » Oudercommissie Gastouderopvang

Waarom een oudercommissie?

De oudercommissie ‘gastouderopvang skidkinderopvang’ wil de belangen van de kinderen en hun ouders zo goed mogelijk behartigen. Dit betekent dat de oudercommissie meedenkt over bijvoorbeeld het pedagogisch beleid, de risico-inventarisatie, protocollen en andere plannen. Een van de commissieleden heeft ook zitting in de centrale oudercommissie van skidkinderopvang (COC). De centrale oudercommissie heeft adviesrecht over bijvoorbeeld de tarieven van de opvang, openingstijden, klachtenregeling en voeding.

Wat doet de oudercommissie?

De oudercommissie kijkt kritisch wat voor gevolgen plannen, veranderingen, het pedagogisch beleid, de risico-inventarisatie enzovoort van skidkinderopvang hebben voor de ouders en hun kinderen. Het advies van de oudercommissie stelt dan ook het belang van de ouders en uiteraard hun kinderen voorop. Is er behoefte aan een ouderavond, dan regelen we dat.

Ouders gezocht voor de oudercommissie

Op dit moment hebben de ouders die gebruik maken van gastouderopvang van skidkinderopvang geen oudercommissie. Ben je geïnteresseerd en zou je onderdeel willen zijn van de oudercommissie? Stuur dan een berichtje naar gastouderbureau@skidkinderopvang.nl.

Hoe informeert de commissie de ouders?

In de nieuwsbrief van het gastouderbureau lezen ouders en gastouders over de onderwerpen waar de oudercommissie zich mee bezighoudt.
We stellen jouw ideeën, vragen, problemen of onderwerpen zeer op prijs!

Contactgegevens

skidkinderopvang gastouderbureau
t.a.v. de oudercommissie
Nieuwe Rijksweg 37
9481 AP Vries
telefoon: 0592 – 304 198
gastouderbureau@skidkinderopvang.nl