Over skidkinderopvang

skidkinderopvang biedt kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang, gastouderopvang en tussenschoolse opvang in de kop van Drenthe. Kwaliteit, deskundigheid en continuïteit zijn onze sleutelwoorden. Dat vind je terug in ons pedagogisch beleid, maar vooral in onze werkwijze. Elke week verzorgen wij de opvang voor ruim 3500 kinderen.

Onderstaande video geeft een beeld van wie wij zijn.

Locaties

skidkinderopvang heeft locaties in Annen, Assen, Eelde, Eelderwolde, Gasselternijveen, Gieten, Tynaarlo, Vries, Paterswolde en Zuidlaren (Westlaren en Schuilingsoord).

Kinderdagopvang

Op de kinderdagverblijven van skidkinderopvang bieden wij opvang aan kinderen van 0-4 jaar. Je kind komt in een verticale groep, dat wil zeggen dat er kinderen van verschillende leeftijden in één groep zitten.
De ruimtes van de dagverblijven zijn zowel binnen als buiten afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Je kind heeft ruimte om te rennen en te stoeien, maar ook om even rustig in een hoekje een boekje te ‘lezen’. Er wordt veel aandacht besteed aan de ruimtes: door de inrichting en het spelmateriaal krijgen kinderen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. Veiligheid en hygiëne van de binnen- en buitenruimtes worden zeer regelmatig gecontroleerd.

Buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang (BSO) van skidkinderopvang biedt opvang aan kinderen in de basisschoolleeftijd. 
BSO-tijd is vrije tijd! Op de BSO is ruimte en tijd voor de kinderen om individueel en/of in groepsverband hun tijd te besteden. Deelname aan activiteiten mág, maar hoeft niet. De opvang vindt plaats in huiselijke sfeer. Er zijn voldoende speel- en spelmogelijkheden, zowel binnen als buiten. Ook is het mogelijk dat kinderen hun huiswerk maken op de BSO. In de vakanties is er een speciaal activiteitenprogramma.

Kom langs en neem een kijkje op een van onze locaties

Je bent van harte welkom op een van onze locaties voor een rondleiding. Een pedagogisch medewerker maakt graag tijd voor je vrij. De adresgegevens vind je bij de locatie van je keuze. Kom je een keertje kijken? Voor het maken van een afspraak, klik hier.