Word pedagogisch medewerker voor onze antroposofisch BSO in Assen | 16 uur per week

Home » Word pedagogisch medewerker voor onze antroposofisch BSO in Assen | 16 uur per week

📍  Assen
🕒 16
📆 4 dagen: dinsdag t/m vrijdag
👦 Kinderopvang
💰 €2.539,- €3.489,- bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur

Op deze bijzondere locatie werken we vanuit het gedachtegoed van Rudolf Steiner. Een belangrijk uitgangspunt van Rudolf Steiner is dat elk kind uniek is en de gelegenheid moet krijgen om zich volledig te ontplooien. Wij willen voor de kinderen een liefdevolle, gezellige en ook uitdagende omgeving scheppen. In alle vrijheid en vanuit hun eigen belevingswereld kunnen ze zo hun eigen mogelijkheden ontdekken en ontwikkelen. Een warme belangstelling voor de natuur, een vast ritme en terugkerende rituelen zijn hierbij belangrijke hulpmiddelen. We maken geen gebruik van computers, muziekapparatuur of ander elektronisch speelgoed. In de praktijk betekent dit, dat er voornamelijk met natuurlijke materialen wordt gewerkt. De seizoenen en het ritme van de dag zijn een belangrijke leidraad voor de activiteiten die we bij Koala organiseren.

🔎Hier zijn we naar op zoek, jij…

Bent als pedagogisch medewerker bij ons verantwoordelijk voor het creëren van een stimulerende en veilige omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je begeleidt de kinderen in hun dagelijkse activiteiten en draagt bij aan hun groei op zowel sociaal, emotioneel, als cognitief gebied. Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s om de pedagogische visie van Rudolf Steiner in de praktijk te brengen.

🤲En dit is wat je meebrengt:

 • Een afgeronde kindgerichte MBO opleiding, die kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker, https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang
 • Affiniteit met het antroposofisch gedachtegoed en bereidheid om je hier verder in te verdiepen.
 • Ervaring in het werken met jonge kinderen is een pré.
 • Goede communicatieve vaardigheden en een empathisch vermogen.
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

🎁Daar zetten we dit tegenover:

 • Een contract voor 16 uur per week.
 • Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO Kinderopvang (€2.539,- en €3.489,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 3%;
 • Tegemoetkoming in de reiskosten van € 0,23 per km.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en scholing binnen het vakgebied.
 • Een inspirerende werkomgeving waarin jouw bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen wordt gewaardeerd en gestimuleerd.

⭐️Zo ziet je toekomstige werkgever eruit:

Skidkinderopvang is dé organisatie die kinderen begeleidt vanuit het hoofd, hart en handen. Dat zie je terug in de gehele organisatie. Met een gezonde dosis passie en plezier streven wij dagelijks naar de beste dienstverlening voor kind en ouder. Hoe we dat doen? Wij geven kinderen ruimte, tijd en aandacht om uit te groeien tot de persoon die zij zijn. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij bekend staan als een ambitieuze en professionele kinderopvangorganisatie. Wij bieden kinderdagopvang, peuter/kleuter opvang, buitenschoolse opvang, gastouderopvang en tussen schoolse opvang op ruim 30 locaties met een team van meer dan 300 collega’s.

✉️ We komen graag met jou in contact

Heb je vragen over de inhoud van de functie of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Sander van Hove, Clustermanager, via telefoonnummer 06 – 5385 0885. Voor algemene vragen kun je ook terecht bij de afdeling HR op telefoonnummer 0592–390204.

Solliciteer vandaag nog en draag bij aan een betere toekomst voor onze kinderen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 2.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 2.