Werkwijze vakantieopvang

Home » Voor ouders » skid Ouderportaal » Werkwijze vakantieopvang

Werkwijze vakantieopvang

Heeft de school van je kind vakantie, dan betekent dit dat de school gesloten is en wij deze dag je kind(eren) de hele dag kunnen opvangen. Alle vakanties zetten wij voor je in het ouderportaal. Zo kun je via het ouderportaal opvang tijdens vakanties aanvragen.

Hoe vraag ik vakantieopvang aan?

  • Heb je een contract voor vakantieopvang?
    In dat geval staan je kind(eren) standaard in de planning voor vakantieopvang op de ingekochte dagen. Komen je kinderen tijdens de vakanties naar de opvang, dan hoef je dus niets te doen.
    Wij vragen je wel om je kind(eren) af te melden via het portaal als je geen opvang nodig hebt in de vakanties. Voor zelf afgemelde vakantiedagen krijg je punten die je kunt gebruiken om extra opvang op margedagen of vakanties aan te vragen.
  • Heb je geen contract voor vakantieopvang?
    Heb je geen contract voor vakantieopvang, maar wil je tijdens de vakanties wel graag opvang? Dan kun je deze vakantiedagen via het portaal aanvragen. Je krijgt via het portaal bericht of je kind(eren) inderdaad gebruik kunnen maken van de opvang op de aangevraagde vakantiedagen. Deze opvang kun je niet uit een tegoed betalen; we brengen deze extra in rekening.

NB: de BSO openingstijden in de vakantie zijn van 07.00-18.00 uur.